Pasfoto’s

pasfoto's

De beste pasfoto’s van Helmond

Een foto voor een officieel document moet aan veel eisen voldoen. Door er net dat beetje extra aandacht aan te besteden, zoals je van ons gewend bent, maken wij er toch een mooie foto van. We werken daarbij met het beste pasfotosysteem dat op dit moment op de Nederlandse markt te krijgen is. Heb je foto’s voor een buitenlands document nodig? Wij kunnen pasfoto’s maken voor meer dan 160 landen!*

Voor het maken van pasfoto’s kunt je zo binnen lopen. Een afspraak maken is niet nodig. Klaar terwijl je wacht. Onze studio ligt op nog geen driehonderd meter van de stadswinkel aan de Kerkstaat tegenover de Rabobank.

Omdat wij altijd zes pasfoto’s afdrukken is er ruimte om, indien gewenst, ook nog een pasfoto te laten maken waar je wel lachend opstaat. Leuk voor in je portemonnee of die van een fan. Dit kost je niets extra’s.

De prijs van ons pasfoto’s: € 9,95

Wil je jouw pasfoto digitaal ontvangen dan kan dit. (extra kosten € 2,55) Wij versturen je foto per mail. Makkelijk om te hebben. Als je een extra setje nodig heeft is dit geen probleem, je hoeft niet opnieuw te poseren. (Ook niet als het niet op dezelfde dag is).

 

Extra informatie

Voor het maken van een afspraak bij Stadswinkel Helmond. Klik hier voor een digitale afspraak

Als je zelf wilt kijken waar pasfoto’s voor Nederlandse documenten aan moeten voldoen klik hier

* Als er nieuwe eisen worden gesteld door een land dan worden die onmiddelijk aan ons doorgegeven.