lijsten en passepartouts

lijsten gerard van hal fotografie

Een mooie foto verdient een goede plaats in je interieur, zodat deze optimaal tot zijn recht komt. Om dit perfect te kunnen verzorgen hebben we een assortiment van meer dan tweehonderd lijsten. Al onze lijsten worden op maat gemaakt. Op die manier kunnen we zorgen voor de juiste verhoudingen en past het geheel altijd perfect in je interieur.

Hetzelfde geldt voor passe-partouts, waarvoor we een professionele passe-partoutsnijder in huis hebben. Onze specialist Wieke maakt iedere gewenste uitsnede of uitsneden. Zelf zijn wij het meest gecharmeerd van natuurlijk-wit museum karton. Indien gewenst kunnen we een uitgebreid assortiment aan kleuren en varianten voor jou bestellen. Hoewel onze lijsten in eerste instantie bedoeld zijn om onze eigen foto’s in te lijsten, lijsten we ook met liefde en plezier, zorgvuldig foto’s van anderen in en is jouw kunst bij ons in vertrouwde handen.

Wil je jouw foto liever achter acryl, op dibond of op canvas dan is dat ook mogelijk. Wij helpen je graag met het zoeken van een passende oplossing voor jouw inlijstwerk. Loop rustig binnen voor een persoonlijk advies. Om goed met je mee te kunnen denken is het misschien een idee om een aantal foto’s met je telefoon van de betreffende ruimte en muur te maken. Is het in te lijsten werk niet van onze hand? Neem het dan mee, voor het beste resultaat.

Indien gewenst komen we voor een passend advies ook bij je thuis kijken. Op deze manier kunnen we optimaal rekening houden met jouw interieur bij de keuze van de lijst.

Al onze lijsten zijn maatwerk. Dit betekent dat we naast de zogenaamde standaardmaten elke lijst op elk gewenst formaat kunnen leveren.

Heb je zelf iets om in te lijsten, ook dan ben je van harte welkom. Van poster tot olieverf schilderij, wij hebben altijd een lijst die past.