Wat onze klanten over ons zeggen

Rated 5 out of 5
8 januari 2020

Het is een gave om mensen die erg gespannen zijn zo leuk en ontspannen op een foto te zetten. Met veel moeite hebben we een keuze moeten maken uit de foto’s, ze waren allemaal even mooi en leuk. Fijn dat er zoveel moeite genomen wordt om tot de beste keuze te komen en er meegedacht wordt over de manier van inlijsten en ophangen. We komen graag terug.

Marlies
Rated 5 out of 5
7 januari 2020

Fijne en prettige ontvangst. Goede samenspraak tijdens fotosessie ( op gemak stellen, duidelijke aanwijzigingen en goede uitleg(voor kwaliteit van de fotos optimaal te krijgen).Fijne herinnering en een blije moeder die een foto alleen van haar dochter heeft.Dank je wel Gerard en we geven wel mond op mond reclame.(portret foto)

Ellen Veldhuis

26-10-2016  *****

Gerard is een professionele fotograaf die zich letterlijk in allerlei bochten wringt voor dat ene mooie plaatje! Hoewel op de foto gaan niet zo ons ding is, voelde het meteen goed en verliep alles heel ontspannen. Onlangs voor de vierde keer een beroep op hem gedaan en ook deze keer was het weer lastig kiezen uit zoveel moois.

– Bas en Lonneke

20-10-2016  *****

Naast de prachtige en professionele foto’s die Gerard van Hal maakt, is het een leuk en vriendelijk team waar je graag binnen loopt. Absoluut een aanrader om hier je foto’s te laten maken, met een fantastisch resultaat.

– Geertje de Kort

11-02-2017 *****

Een ontzettend betrokken team met een resultaat waar wij heel erg blij mee zijn!

– Marleen Hoefnagels

03-04-2017 ****

Gerard zijn kracht zit ‘m vooral in het vastleggen van de normale momenten. Geen statige foto waarbij iedereen met een gemaakte lach naar de camera kijkt. Gerard laat iedereen zichzelf zijn en vooral voor onze kleine man en hond was dit zeer prettig. Zij konden lekker rond rennen en spelen terwijl dat wij met hen bezig waren. Gerard kruipt er tussendoor met zijn fotocamera en legt ondertussen de mooie momenten vast. Elke foto is daardoor anders en geen opstelling is
hetzelfde. Wij hebben de shoot als zeer prettig ervaren en dat is terug te zien in het resultaat van de foto’s.

– Djordy van den Einde

03-11-2018 ****

Beelden spreken voor zich. Wat een prachtige herinnering aan mijn dochter en haar (en mijn) lievelingspaard Ebony

– Femke van Duijnhoven

14-11-2018 *****

Waardering voor de samenwerking en kwaliteit.

– Links

14-11-2018 *****

Ik kom graag bij Gerard voor het laten maken van portret foto’s. Hij voelt goed aan wat ik wil . Er hangen 4 foto’s die hij gemaakt heeft bij mij aan de muur en ben er erg trots op. Wanneer ik bezoek ontvang wordt er met veel enthousiasme naar deze foto’s gekeken en over gesproken. Kortom, alle foto’s die nu nog genomen worden, zullen door Gerard gemaakt worden!!

– Jim Blume

26-10-2016  ****

Gerard heeft van ons gezin en van mijn bedrijfje hardlopen op maat erg mooi foto’s weten te maken. Hij creëert een erg ontspannen sfeer, is vriendelijk en denkt mee. Hij is niet opvallend
aanwezig, maar weet de juiste achtergronden en gezichtsuitdrukkingen vast te leggen. Mocht u nog een fotograaf zoeken zou ik zeker eens bij Gerard van Hal langs gaan .

– Ingrid van Gullik

24-11-2016  ****

Er werd op een verrassende wijze gefotografeerd met een bijzonder resultaat waarbij acrobatische standjes niet geschuwd werden. De sessie verliep in een spontane en ontspannen sfeer.

– H. van de Rijt

14-02-2017  ****

Heel tevreden. Eindresultaat geslaagd.

– Peter Couwenberg

26-04-2017  *****

Ongedwongen, rustig en de kinderen konden hun eigen zijn. Mooie foto’s.

– L.G. Mahagnoul

24-10-2017  ****

Ze waren erg mooi.

– Fam. van de Elsen

9-11-2017  *****

Gerard, dank voor de professionele fotoreportage van ons gezin, met een prachtig resultaat! Wieke, fijn dat je alle tijd nam om met ons de grote collage-foto samen te stellen. We genieten er elke dag van!

Daan en Marianne Vlugt

10-2-2018  *****

Eindelijk hebben we die bijzondere herinnering weten vast te leggen. Vader/dochter portret nu het nog kan. Super bedankt team van Hal voor de uitvoering, aandacht en het geweldige mooie resultaat. Een gwaardevolle herinnering

– Sabine van Os

18-4-2019  *****

prettige ontvangst, je wordt op je gemak gesteld, en Gerard is een vakman die weet hoe hij klanten op hun gemak stelt, en hoe hij onbevangen foto’s kan maken. Dat was al zo ,en is zo gebleven

– Joan Eijsbouts

12-6-2019  *****

Heel erg blij met de suggestie om ook eens foto’s te laten maken van ouders of schoonouders. Vaak zijn er geen kenmerkende foto’s. Prachtige herinnering gecreëerd .

– Marion Leijten

26-10-2016  ****

Al een aantal keren foto’s gemaakt met Gerard. Zowel zakelijk als privé. De samenwerking altijd als zeer prettig ervaren. Hij denkt mee, komt met ideeën en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. We staan immers niet altijd met onze neus voor een camera. Het resultaat is mooi en tijdloos. Wij komen hier zeker terug.

– Anne van Gerwen

7-2-2017  ****

Wij kijken iedere keer weer met plezier naar de foto’s van onze kinderen, die door Gerard van Hal zijn gemaakt. De foto’s hebben allemaal iets aparts, waardoor je er niet op uitgekeken raakt. Dus voor niet alledaagse foto’s, service en ‘sfeer’ is dit echt een aanrader!

– Joost en Linda

22-03-2017  *****

Voor mij hoeven jullie niets toe te voegen. Alles oke.

– Nina Maas

6-6-2017  *****

Super leuke en ontspannen ochtend gehad tijdens het maken van de foto’s! De hele familie is blij met het resultaat en ze hangen mooi te wezen bij iedereen thuis.

– Martijn en Sanne Hendriks

6-6-2017  *****

Lieve luitjes, Wat zijn we super blij met de foto’s. Het maken ervan was al heel gezellig. Zoals gezegd zijn we heel blij met de foto’s. Het was gewoon moeilijk een keuze te maken. We zullen proberen een paar foto’s naar jullie te sturen. Hartelijke groet, René en Wilma Valk. P.S. Eventuele reaktie’s komen natuurlijk ook nog bij jullie.

– René en Wilma Valk

12-11-2018  *****

We waren er met 3 kleine kinderen waarvan de oudste 3 was. Het geduld van de fotograaf en sfeer die er hing voelde goed. Wat de kinderen ook tot ontspanning bracht en de foto shoot zeer fijn en vlot verliep. Zeker een aanrader en komen hier zeker terug.

– Fam. van Lierop.

16-5-2019  *****

Top Gezellig en een prachtig resultaat

– Petra van Asten

17-5-2019  *****

Met de hele familie foto’s gemaakt. Door de ontspannen sfeer die Gerard uitstraalt was het een super gezellige middag en zijn de foto’s waanzinnig geworden.

– Van Asten