Wat onze klanten over ons zeggen

 

Rated 5 out of 5
20 mei 2022

Gerard nam uitgebreid de tijd en ging echt voor het perfecte plaatje. Ook bij het uitzoeken van de foto’s mocht ik er zo lang over doen als ik wilde. De uiteindelijke foto’s raakten me, hij heeft echt vastgelegd op beeld hoe wij zijn. Kortom: erg tevreden over een prachtig resultaat

Daisy
Rated 4 out of 5
21 april 2022

Wij wilden als gezin een aandenken hebben in de vorm van foto’s. Onze keuze ging voor Gerard van Hal. In de zaak in Helmond werden we in eerste instantie hartelijk ontvangen door de ierse setter van Gerard en daarna door Gerard zelf. Ons bonus kleinkind kreeg de meeste aandacht en werd gerustgesteld door “oom” Gerard, daarna kwam de rest van de familie aan de beurt. Op een professionele manier werden tig foto’s gemaakt. Tijdens een tweede afspraak werden de beste foto’s geselecteerd en kregen we de kans om op ons gemak een keuze te maken voor het afdrukken en inlijsten van de gekozen plaatjes. De gemaakte afspraken werden punctueel nagekomen. Wij zijn super tevreden.

Fred Verhees Helmond.
Rated 5 out of 5
25 februari 2022

Weer een heel fijne ervaring. We zij heel blij met het resultaat en genieten van de foto’s. Heel veel dank hoor.

Wilma Valk-Arends
Rated 5 out of 5
12 februari 2022

Superleuke foto sessie gehad met het complete gezin en aanhang.

Totaal 14 personen en het resultaat mag er zijn! Vriendelijke en professionele begeleiding tijdens, maar ook na de sessie door het hele team!

Superblij met alles!

Mieke
Rated 5 out of 5
12 februari 2022

Al verschillende fotosessies van Gerard van Hal . Wat een vakman . Gerard neemt enorm veel tijd, daarnaast enorm veel geduld en daardoor altijd verrassende reportages.

Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

.

Fam. Verlinden.
Rated 4 out of 5
12 februari 2022

Prima service en contact.

Foto’s zijn bijzonder mooi.

Ahj Hendriks-Peeters
Rated 5 out of 5
9 januari 2022

Beelden waar de persoonlijkheid vanaf spat!

Boven verwachting deze resultaten.

De sfeer en humor geeft ontspanning waardoor je het poseren vergeet.

Samenwerking was weer een feestje.

Farilda Hagelaar
Rated 5 out of 5
20 december 2021

Geweldige fotoshoot met sfeervolle opnames vlotte levering van het eindproduct we zijn zeer tevreden

Leo en Jopie Schutte
Rated 5 out of 5
3 december 2021

Wat een top fotograaf, voor onze 50jarige bruiloft heeft hij in een heel ontspannen sfeer vele mooie portret foto’s gemaakt!.

Wij hebben genoten van de foto sessie en zijn nog iedere dag aan het nagenieten van het fotoalbum.Ook onze kinderen/schoonzonen en

kleinkinderen vonden de foto’s prachtig.

Frans en José van Vliet
Rated 5 out of 5
3 december 2021

We zijn heel blij dat we besloten hebben om de hele familie door jullie te laten vereeuwigen.

We zijn professioneel en heel plezierig geholpen en ook de fotoshoot wad heel relaxt.

In onze hal hangt nu een grote familiefoto waar wij elke dag van genieten.

Ook veel complimenten van bezoekers die we dan weer kunnen uitleggen wie wie is.

Kortom wij zijn door foto’s bij vrienden op het idee gekomen om naar Gerard van Hal te gaan en wat ons betreft een aanrader.

Adjan Broeders
Rated 5 out of 5
15 september 2021

Hele aardige man om mee te werken. Mooi eindresultaat!!

Daantje
Rated 5 out of 5
17 juni 2021

Niet een standaard fotoshoot.. maar eerst met iedereen een praatje maken zodat het allemaal niet zo ongemakkelijk is als je daar ineens staat met een camera voor je neus.

Heel geruststellend, gemoedelijk en gezellig.

Dat is ook wel te zien aan het resultaat!

wat een geweldige foto’s!!

Fam. Kerste
Rated 5 out of 5
24 april 2021

Onlangs foto’s laten maken voor een bijzonder moment met bijzondere mensen, ons gezin. Voor ons is dan Gerard van Hal het adres om dit te doen. Gerard weet door zijn gastvrijheid in een relaxte omgeving, zijn mensenkennis en vakmanschap, dé foto’s te maken die voor zichzelf spreken.

Gerard en medewerkers, bedankt voor jullie flexibiliteit en samenwerking.

Marc van Herpen
Rated 5 out of 5
1 december 2020

Gerard van hal, een fotograaf die kwaliteit levert, flexibel is en met creatieve ideeën komt.

Werner jansen
Rated 5 out of 5
15 oktober 2020

Gezellige shoot. De kleinkinderen vonden het geweldig. En de foto’s zijn prachtig

Marianne
Rated 5 out of 5
24 april 2020

Super tevreden met het eindresultaat! De samenwerking was ook fijn. Dank je wel Gerard en Wieke!

Anouk
Rated 5 out of 5
23 april 2020

In een ontspannen sfeer werden de foto’s vakkundig gemaakt!

Berry Bloemers
Rated 4 out of 5
13 januari 2020

Het was tijd voor nieuwe foto’s… Na een eerdere fotosessie bij Gerard van Hal was een nieuwe afspraak zo gemaakt. De klik tussen Gerard en Teun was er weer en dat is terug te zien op de foto’s! Wij zijn aangenaam verrast en genieten nog elke dag na!

Renate Snijders
Rated 5 out of 5
7 januari 2020

Het is een gave om mensen die erg gespannen zijn zo leuk en ontspannen op een foto te zetten. Met veel moeite hebben we een keuze moeten maken uit de foto’s, ze waren allemaal even mooi en leuk. Fijn dat er zoveel moeite genomen wordt om tot de beste keuze te komen en er meegedacht wordt over de manier van inlijsten en ophangen. We komen graag terug.

Marlies
Rated 5 out of 5
7 januari 2020

Fijne en prettige ontvangst. Goede samenspraak tijdens fotosessie ( op gemak stellen, duidelijke aanwijzigingen en goede uitleg(voor kwaliteit van de fotos optimaal te krijgen).Fijne herinnering en een blije moeder die een foto alleen van haar dochter heeft.Dank je wel Gerard en we geven wel mond op mond reclame.(portret foto)

Ellen Veldhuis

26-10-2016  *****

Gerard is een professionele fotograaf die zich letterlijk in allerlei bochten wringt voor dat ene mooie plaatje! Hoewel op de foto gaan niet zo ons ding is, voelde het meteen goed en verliep alles heel ontspannen. Onlangs voor de vierde keer een beroep op hem gedaan en ook deze keer was het weer lastig kiezen uit zoveel moois.

– Bas en Lonneke

20-10-2016  *****

Naast de prachtige en professionele foto’s die Gerard van Hal maakt, is het een leuk en vriendelijk team waar je graag binnen loopt. Absoluut een aanrader om hier je foto’s te laten maken, met een fantastisch resultaat.

– Geertje de Kort

11-02-2017 *****

Een ontzettend betrokken team met een resultaat waar wij heel erg blij mee zijn!

– Marleen Hoefnagels

03-04-2017 ****

Gerard zijn kracht zit ‘m vooral in het vastleggen van de normale momenten. Geen statige foto waarbij iedereen met een gemaakte lach naar de camera kijkt. Gerard laat iedereen zichzelf zijn en vooral voor onze kleine man en hond was dit zeer prettig. Zij konden lekker rond rennen en spelen terwijl dat wij met hen bezig waren. Gerard kruipt er tussendoor met zijn fotocamera en legt ondertussen de mooie momenten vast. Elke foto is daardoor anders en geen opstelling is
hetzelfde. Wij hebben de shoot als zeer prettig ervaren en dat is terug te zien in het resultaat van de foto’s.

– Djordy van den Einde

03-11-2018 ****

Beelden spreken voor zich. Wat een prachtige herinnering aan mijn dochter en haar (en mijn) lievelingspaard Ebony

– Femke van Duijnhoven

14-11-2018 *****

Waardering voor de samenwerking en kwaliteit.

– Links

14-11-2018 *****

Ik kom graag bij Gerard voor het laten maken van portret foto’s. Hij voelt goed aan wat ik wil . Er hangen 4 foto’s die hij gemaakt heeft bij mij aan de muur en ben er erg trots op. Wanneer ik bezoek ontvang wordt er met veel enthousiasme naar deze foto’s gekeken en over gesproken. Kortom, alle foto’s die nu nog genomen worden, zullen door Gerard gemaakt worden!!

– Jim Blume

26-10-2016  ****

Gerard heeft van ons gezin en van mijn bedrijfje hardlopen op maat erg mooi foto’s weten te maken. Hij creëert een erg ontspannen sfeer, is vriendelijk en denkt mee. Hij is niet opvallend
aanwezig, maar weet de juiste achtergronden en gezichtsuitdrukkingen vast te leggen. Mocht u nog een fotograaf zoeken zou ik zeker eens bij Gerard van Hal langs gaan .

– Ingrid van Gullik

24-11-2016  ****

Er werd op een verrassende wijze gefotografeerd met een bijzonder resultaat waarbij acrobatische standjes niet geschuwd werden. De sessie verliep in een spontane en ontspannen sfeer.

– H. van de Rijt

14-02-2017  ****

Heel tevreden. Eindresultaat geslaagd.

– Peter Couwenberg

26-04-2017  *****

Ongedwongen, rustig en de kinderen konden hun eigen zijn. Mooie foto’s.

– L.G. Mahagnoul

24-10-2017  ****

Ze waren erg mooi.

– Fam. van de Elsen

9-11-2017  *****

Gerard, dank voor de professionele fotoreportage van ons gezin, met een prachtig resultaat! Wieke, fijn dat je alle tijd nam om met ons de grote collage-foto samen te stellen. We genieten er elke dag van!

Daan en Marianne Vlugt

10-2-2018  *****

Eindelijk hebben we die bijzondere herinnering weten vast te leggen. Vader/dochter portret nu het nog kan. Super bedankt team van Hal voor de uitvoering, aandacht en het geweldige mooie resultaat. Een gwaardevolle herinnering

– Sabine van Os

18-4-2019  *****

prettige ontvangst, je wordt op je gemak gesteld, en Gerard is een vakman die weet hoe hij klanten op hun gemak stelt, en hoe hij onbevangen foto’s kan maken. Dat was al zo ,en is zo gebleven

– Joan Eijsbouts

12-6-2019  *****

Heel erg blij met de suggestie om ook eens foto’s te laten maken van ouders of schoonouders. Vaak zijn er geen kenmerkende foto’s. Prachtige herinnering gecreëerd .

– Marion Leijten

26-10-2016  ****

Al een aantal keren foto’s gemaakt met Gerard. Zowel zakelijk als privé. De samenwerking altijd als zeer prettig ervaren. Hij denkt mee, komt met ideeën en zorgt ervoor dat je op je gemak bent. We staan immers niet altijd met onze neus voor een camera. Het resultaat is mooi en tijdloos. Wij komen hier zeker terug.

– Anne van Gerwen

7-2-2017  ****

Wij kijken iedere keer weer met plezier naar de foto’s van onze kinderen, die door Gerard van Hal zijn gemaakt. De foto’s hebben allemaal iets aparts, waardoor je er niet op uitgekeken raakt. Dus voor niet alledaagse foto’s, service en ‘sfeer’ is dit echt een aanrader!

– Joost en Linda

22-03-2017  *****

Voor mij hoeven jullie niets toe te voegen. Alles oke.

– Nina Maas

6-6-2017  *****

Super leuke en ontspannen ochtend gehad tijdens het maken van de foto’s! De hele familie is blij met het resultaat en ze hangen mooi te wezen bij iedereen thuis.

– Martijn en Sanne Hendriks

6-6-2017  *****

Lieve luitjes, Wat zijn we super blij met de foto’s. Het maken ervan was al heel gezellig. Zoals gezegd zijn we heel blij met de foto’s. Het was gewoon moeilijk een keuze te maken. We zullen proberen een paar foto’s naar jullie te sturen. Hartelijke groet, René en Wilma Valk. P.S. Eventuele reaktie’s komen natuurlijk ook nog bij jullie.

– René en Wilma Valk

12-11-2018  *****

We waren er met 3 kleine kinderen waarvan de oudste 3 was. Het geduld van de fotograaf en sfeer die er hing voelde goed. Wat de kinderen ook tot ontspanning bracht en de foto shoot zeer fijn en vlot verliep. Zeker een aanrader en komen hier zeker terug.

– Fam. van Lierop.

16-5-2019  *****

Top Gezellig en een prachtig resultaat

– Petra van Asten

17-5-2019  *****

Met de hele familie foto’s gemaakt. Door de ontspannen sfeer die Gerard uitstraalt was het een super gezellige middag en zijn de foto’s waanzinnig geworden.

– Van Asten