KAARTEN VAN

GERARD VAN HAL FOTOGRAFIE

kaarten van Gerard van Hal

Het ontwerpen en uitgeven van kaarten is iets wat al lang op mijn lijstje stond om eens te gaan doen. Een behoefte die ook werd ingegeven omdat ik nergens leuke inspirerende ansichts kon vinden met beelden van Helmond en omgeving.
Als een van ons op onze omzwervingen door stad, land of waar ook ter wereld getroffen worden door een combinatie van mooi beeld en karakteristiek licht leggen we dit vast. Deze foto’s zijn het uitgangspunt geworden voor onze kaarten.

Toen deze twee gegeven in mijn hoofd bij elkaar kwamen was de kiem gelegd om de kaarten die ik wilde maken te realiseren. Onder het motto: “Echte Post is Leuker” hebben we een alsmaar groter wordende verzameling ontworpen die we in eigen beheer uitgeven. De kern van onze kaarten bestaat uit mooie foto’s van Helmondse gebouwen en locaties. Eindelijk ansichtkaarten die een artistiek beeld geven van de stad. Daarnaast hebben we kaarten van beelden die we op andere plaatsen tegen komen en die een glimlach om je mond toveren of die gewoon ontroeren.

Zoals je van ons gewend bent nemen we alleen genoegen met de beste kwaliteit. Daarom drukken we onze dubbele kaarten op origineel fineart Hahnemühle papier en worden ze standaard geleverd met enveloppe. De prijs van een kaartje is € 3,45.

Loop eens binnen in onze studio om de complete serie te bekijken.

Tip.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een ander of voor jezelf? Onze kaarten achter een passe-partout en in een leuk lijstje is een sieraad voor elke muur.

Ken je onze “Halletjes” al? Kijk voor het complete aanbod in onze galerie.

Echte kunstfoto’s aan de muur . Kijk hier ons aanbod vrij werk in onze Artshop.