Kaart versturen

Het Coronavirus dwingt ons om zoveel mogelijk binnen te blijven. Onze sociale contacten zijn ineens beperkt en even bij iemand langsgaan is eigenlijk geen goed idee. Vooral kwetsbare groepen zijn nu veel alleen.

Heb jij iemand die je een hart onder de riem wil steken, die je wil laten weten dat je aan hem of haar denkt? Wij helpen je graag. Zoek hier een kaart uit en laat ons weten aan wie je hem wil sturen. Dan zorgen wij dat deze kaart per post verstuurd wordt naar het door jou gewenste adres en met de door jouw gewenste boodschap.

Al onze kaarten zijn voorzien van foto’s die we zelf gemaakt hebben en zijn daardoor uniek. Ze worden geprint op hoogwaardig fine-art papier en worden vertstuurd in een bijpassende envelop. We hebben kaarten voor elke gelegenheid. De kaarten worden met de hand geschreven, voor een persoonlijk karakter.

De kaarten kosten € 3,99 inclusief alles. Dus de kaart inclusief jouw boodschap, de enveloppe en de postzegel. Als wij je bestelling ontvangen hebben sturen we je een tikkie. Zodra deze voldaan is gaat je kaart op de post.

Losse kaarten inclusief enveloppe kosten 3,45 per stuk.

 

Jouw gegevens