Halletjes decoratieve foto’s

Halletjes

Ben je op zoek naar een decoratieve foto voor aan de muur,  een muurtje of ter versiering van het kleinste kamertje? Dan hebben wij de ideale oplossing. Het “Halletje”. Leuk voor in je eigen huis, maar ook een gezellig cadeau voor een ander.

Fotografie is onze passie, en als het even kan fotograferen wij altijd en overal. In eigen stad, in eigen land en buiten de landsgrenzen komen we onderwerpen en momentjes tegen die het waard zijn om te bewaren. Dingen waar je in eerste instantie misschien aan voorbij zou gaan, maar die vanuit de juiste hoek of met het juiste licht juist een heel fotogeniek beeld opleveren. De onderwerpen zijn talrijk. Een interessant gebouw, een kleurrijke bloem of insect, het licht in al zijn verschijningsvormen.

Originele foto’s die door ons team zijn gemaakt. Unieke beelden gemaakt voor ons eigen plezier, een plezier dat we graag met je delen.

Halletjes: Onze favoriete foto’s opgeplakt op pvc en omlijst met een hoogwaardig 3-laags passe-partout voor een mooi en stevig resultaat, met een formaat van 10×10 cm. Als je wil met een lijstje in zwart of wit. Fijn om te geven en nóg fijner om te krijgen!

Ook leuk om deze decoratieve foto als setje op te hangen of neer te zetten. Daarom hebben we een speciale aanbieding als je drie “Halletjes” wilt.

 

Halletjes Decoratieve Foto's voor aan de muur
Halletjes Decoratieve Foto's voor aan de muur
Halletjes Decoratieve Foto's voor aan de muur